Tram thumb

20/06/2023

Tour de Force: Papillon ondersteunt Goedele Adams in haar missie!

20/06/2022

Binnenkort gaat deze onverschrokken ‘madame met een missie’ de Tour (de Force) aan! Na haar moedige strijd tegen kanker stapt Goedele vol vertrouwen het asfalt op om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Bij Papillon zijn we ervan overtuigd dat ze alle obstakels zal overwinnen.

Papillon als trotse hoofdsponsor

Bij Papillon zijn we buitengewoon trots dat we Goedele Adams aka Queen Stage kunnen ondersteunen als haar hoofdsponsor. Met ons overheerlijke en supergezonde Papillon fruit zorgen we ervoor dat ze tijdens haar avontuur geen tekort heeft aan voedzame energiebronnen 😉

Op naar een succesvol avontuur!

Bij Papillon geloven we in de kracht van sport, gezond leven en natuurlijk ons heerlijk fruitzinnig fruit. Samen Met Goedele kunnen we laten zien dat met vastberadenheid en een gezonde levensstijl alles mogelijk is.We kijken ernaar uit om je op de hoogte te houden van haar prestaties en je te laten zien hoe sport, gezond leven en ons heerlijke fruit hand in hand gaan op weg naar succes.

Blijf op de hoogte en ga met ons mee!

Houd onze sociale mediakanalen in de gaten voor het laatste nieuws! Daar nemen we je mee op Goedele’s inspirerende Tour de Force en houden we je op de hoogte houden van alle opwindende ontwikkelingen. Volg ons op Instagram en Facebook zodat je zeker niets mist!

Bekijk ook deze artikels

Tour de Force

Tour de Force

Bedrijfsbezoek Sint-Bavohumaniora

Bedrijfsbezoek Sint-Bavohumaniora

Papillon steunt Foodsavers

Papillon steunt Foodsavers

Volg ons op instagram & Facebook!

Instagram papillonfruit
facebook-papillonfruit