Tram thumb

24/05/2022

Bedrijfsbezoek Sint-Bavohumaniora

24/05/2022

Ze kwamen, luisterden en proefden dat het goed was.

Dinsdag 24 mei kregen we bijzonder volk over de vloer bij Thiry in Gent. 

De jongens en meisjes van de richting economie/moderne talen van de Sint-Bavohumaniora (ook uit Gent) brachten er een bezoek aan onze magazijnen.

Ze werden door Nicolas (aankoop) meteen op sleeptouw genomen voor een rondleiding door onze frisse opslagplaatsen. Daar konden ze niet alleen onze ruime voorraad vers fruit zien maar konden ze ook een kijkje nemen in de rijpingskamers voor onze bananen. Dit alles werd gevolgd door een heldere uiteenzetting over de lange weg die ons fruit aflegt alvorens het in jouw mond terechtkomt. 

Vervolgens werden ze door Joris (marketing) getrakteerd op een visuele uiteenzetting over de marketing die we bij Papillon gebruiken om al dat fruit verkocht te krijgen en als klap op de vuurpijl werd de jonge bende door Joeri (cfo) ingewijd in de wondere wereld van het bedrijfsbeheer, wisselkoersen en boekhouding; want achter elke aan- en verkoop schuilen heel veel cijfers.

Een leuk weetje: wist je dat er elke dag meer dan 46.000 Papillon sinaasappels verkocht worden in België? Dat zijn er zo’n 17 miljoen per jaar!

Na al die informatie zat het kopje vol en waren de maagjes leeg. Tijd dus om te snoepen van verse kersen, aardbeien en… frietjes (want dat mag ook al eens).

Geladen met een leuke Dopper fles en een portie gezond fruit kon deze vrolijke groep weer naar school. Hopelijk hebben we ze geïnspireerd voor een toekomst in onze branche, we hebben alvast genoten van jullie enthousiasme! 

 

Bekijk ook deze artikels

Tour de Force

Tour de Force

Bedrijfsbezoek Sint-Bavohumaniora

Bedrijfsbezoek Sint-Bavohumaniora

Papillon steunt Foodsavers

Papillon steunt Foodsavers

Volg ons op instagram & Facebook!

Instagram papillonfruit
facebook-papillonfruit